Gå till innehåll
Grava Skidklubb
Grava Skidklubb

Beställning Grava SK sommarkläder

Nu är det dags att köpa Grava SK sommarkläder. Ni hittar all information om hur ni gör här nedanför och sista dag för beställning är onsdag den 10:e maj. För er som saknar cykelkläderna så har vi tyvärr inte sålt så mycket av dem så vi får behålla möjligheten till egen design på dem. Den röda tunnare jackan säljs bara nu på sommaren, den finns inte i vintershopen.

Kläder

Webshopen för beställning av Grava SK´s sommarkollektion är nu öppen.
Kom ihåg att göra er beställning senast 10/5. Förväntad leverans sker vecka 25.

Information om inloggning

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem.

Innan du kan börja beställa i webshopen så måste du registrera dig:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.
Alt. 2: Skapa nytt konto

På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.

Klicka på länken för att komma vidare till webshopen:
https://trimtex.se/sv/search?cgid=TS0001874 Länk till annan webbplats.
Eller logga in med teamkod: gravask23

När du slutfört beställningen kommer du få en orderbekräftelse.

Tips!
Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.

Vid frågor kontakta Maria Sundin tel. 070-3892866

GUL VARSELJACKA

Vi har i år även tagit fram en ny varselfärgad gul, supertunn jacka för löpning och rullskidor. Jackan som heter Fast Jacket kostar 1179:- och finns att beställa i vuxenstorlekar i ett separat formulär. Den ligger alltså inte i webshoppen. Ni hittar bilder på jackan här nedanför. Beställning av jackan som ni gör via formuläret är bindande från er sida, men vi kan bara beställa från Trimtex om fem eller fler jackor beställs. Ni får information om vi får ihop tillräckligt många jackor för beställning så snart beställningen går iväg, samt information om hur betalning ska genomföras.

Här beställer ni jackan:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=2v3ao7Io90OpT29IlKxgJHQ8nNe2n_1Hiznsl_SN2p1UOThNU1NDTlJOT0pJSFFCTkZUSDVCT0E3SS4u Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-05-01

Senast uppdaterad: 2023-08-14

Författare: Grava SK